Sälj och orderapplikation

To view the english version of this app, please click here

Gör om din produktlista till ett komplett ordersystem

Den här appen är byggd så att den enkelt kan modifieras och innehålla andra produkter än de som ligger inlagda i den nu. I appen kan du söka produkter, skriva in antal, ge rabatt på olika sätt samt snabbt få tillgång till produktinformation. Om uppdateringar sker, t.ex. en prisjustering, så sker detta samtidigt för alla användare utan att de behöver ladda ner någon ny version - den senaste versionen av appen är alltid den du hittar online.

Appen kan användas på en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Så här använder du orderappen

Börja med att klicka på fliken Kund och fyll i dina kunders kontaktinformation och därefter gå vidare till fliken Erbjudande. Här kan du söka och lägga till produkter, ge olika rabatter och också lägga till enskilda anteckningar.

När ditt erbjudande är klart kan du e-posta det till någon du vill genom att ange mottagarens e-postadress i fliken Kund och klicka på skicka e-post. Du kan också spara ditt erbjudande genom att klicka på den blå diskettikonen som finns längst upp till vänster i appen.
Den här appen skapades i Excel med grundläggande Excel-formler och laddades upp till Molnify som en app. Den kan snabbt ändras med andra produkter, men även andra logotyper, färger och typsnitt.

Skapa din egen orderapp

Har du en produktlista i Excel och skulle vilja se på möjligheterna att ha en orderapplikation för ditt företag?. I inmatningsfältet "Skicka e-post till", skriv info@molnify.com och klicka sedan på knappen Skicka e-mail.

Besök Molnify genom våra sociala kanaler

st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK
st
SEK
SEK

Dina Resultat

Kund

Kontaktperson

Telefon

Total försäljning

Total marginal

Antal produkter

Kontaktinformation

KundKontaktpersonE-mailTelefonAnteckning
--------
SäljareE-mailTelefon

Specifikation

ProduktListprisNettoprisRabattNytt prisAntalSummaMarginalAnteckning


Produktinformation

ProduktProduktinformationTillverkareListprisTypProduktbild

Produkt

Produkt

Försäljningskarta

Om den här appen

Hela den här webbsidan är gjord i Excel!

Den här webbsidan är en applikation skapad i Excel och uppladdad till Molnify som en webbapp. Molnify är en tjänst som gör webbaserade applikationer av dina Excel-filer eller Google Sheets modeller. All logik i din Excel-fil är intakt och fullt fungerande i den uppladdade appen och du kan interagera med den som om du jobbade i din Excel-fil.

Föredelarna med att ha sin Excel-fil eller Google Sheets modell som app är många; 

  • Du får en snygg och lättjobbad app där du enkelt kan ändra ingående data och direkt se resultat, detta från en laptop, mobiltelefon eller tablet.
  • Det är enkelt att uppdatera sin app och delar du den med flera så sker uppdateringen direkt för alla som här tillgång till appen.
  • Du visar bara det du vill visa i din app. Underliggande formler, prislistor eller andra beräkningsfaktorer är fortfarande där och fungerande, men vill du inte visa dem, så kommer ingen åt dem. Molnify har samma säkerhetsnivå som de flesta Svenska banker.
  • Du behöver inte kunna något programspråk - det räcker med vanliga Excel-kunskaper.
  • Det går snabbt! Att Molnifiera en Excel-modell går oftast på under en timme.
På bilden nedan ser du hur den här appen ser ut i Excel. Den tog ca 30 minuter att skapa och går att updatera genom att den som laddat upp filen gör de ändringar han eller hon vill se och sedan laddar upp Excel-filen igen till Molnify. Sekunden efter den är uppladdad så har alla med tillgång till appen uppdateringen automatiskt.

Om du vill testa att göra appar av dina Excel-filer, besök Molnify.com

Nature